Igualada

S'instal·len dues línies elèctriques que milloraran el subministrament de 6.400 veïns de l'Anoia

L'objectiu de la companyia és reforçar i millorar la qualitat i la continuïtat del subministrament elèctric per a 6.400 clients. El projecte s'inclou dins d'un pla d'actuació d'Endesa per millorar el servei a la Catalunya Central.

RedaccióActualitzat
Endesa ha posat en marxa dues noves línies de mitja tensió a la comarca de l'Anoia. L'objectiu de la companyia és reforçar i millorar la qualitat i la continuïtat del subministrament elèctric per a 6.400 clients repartits en set municipis de la comarca. Aquestes línies permetran la millora de la capacitat de distribució de la xarxa de mitja tensió de la comarca. Les línies, de 25 kV, són les primeres de la subestació de l'Anoia, que està situada a Vilanova del Camí. Les poblacions que se'n beneficiaran són Igualada, Vilanova del Camí, Òdena, Santa Margarida de Montbui, Castellolí, el Bruc i la Pobla de Claramunt. En total disposaran d'una potència de 45 MVA.

Les dues línies permetran donar resposta al creixement de les poblacions i també atendre nous subministraments que pugui haver-hi en el futur. Aquest projecte s'inclou dins del pla d'actuació de la companyia a les comarques de la Catalunya Central amb l'objectiu de millorar el servei i cobrir les necessitats d'abastiment.
Anar al contingut