Una criatura en una escola bressol.
Una criatura en una escola bressol.
Barcelona

S'inicia el període de preinscripció a les escoles bressol municipals de Barcelona

S'ofereixen 4.000 places i hi ha el compromís del govern municipal de mantenir els preus d'aquest curs

RedaccióActualitzat

Aquest dilluns comença el període de preinscripció a les escoles bressol municipals de Barcelona per al curs 2014-2015. En total s'ofereixen 4.000 places, les mateixes que aquest curs i, segons ha informat el regidor d'Educació, Gerard Ardenuy, hi ha el compromís del govern municipal de mantenir els preus.

Les famílies que vulguin preinscriure els seus fills tenen temps fins el divendres 16 de maig per entregar la documentació a l'escola bressol que hagin triat com a primera opció.

L'oferta no s'amplia però a mitjans de curs es podrien obrir dues escoles noves, una al Guinardó, que ja s'està construint, i una a Gràcia, a l'antic recinte de l'escola d'infermeria Santa Madrona. Segons Gerard Ardenuy, aquest serà un projecte innovador ja que es tracta "d'una escola que mirarà de combinar criatures que tenen necessitats educatives específiques amb criatures que no tenen cap handicap".

Un cop tancat el procés de preinscripció, sortiran les llistes provisionals d'admesos i les famílies que no hi estiguin d'acord tindran tres dies, entre el 28 i el 30 de maig, per presentar reclamacions.

Anar al contingut