Dispositiu policial dels Mossos d'Esquadra a la carretera secundària que connecta Sant Sadurní, Subirats i Vilafranca, lloc on van abatre un ho…
Dispositiu policial dels Mossos d'Esquadra a la carretera secundària que connecta Sant Sadurní, Subirats i Vilafranca, lloc on van abatre un home vinculat amb els atemptats a Barcelona i Cambrils, el 21 d'agost del 2017 (horitzontal).
Barcelona

Sindicats de Mossos denuncien intencionalitat política en el suposat avís de la CIA

El Sindicat Autònom de la Policia i el Sindicat dels Mossos d'Esquadra veuen un intent de desprestigiar la bona actuació del cos en els atemptats

RedaccióActualitzat

Els principals sindicats dels Mossos d'Esquadra denuncien que s'està utilitzant políticament el cos en relació amb la polèmica del suposat avís de la CIA.

El Sindicat Autònom de la Policia, el majoritari, considera que darrere hi ha "intencionalitat política" i que es pretén desprestigiar la bona actuació dels agents en la gestió de l'atemptat.

Per la seva banda, el Sindicat de Mossos d'Esquadra ha emès un comunicat en què afirma que s'està produint un "debat estèril" que en realitat s'hauria de centrar exclusivament en l'àmbit policial. Per això reclamen la màxima cooperació i coordinació de tots els cossos, amb accés a tota la informació.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut