Barcelona

Sílvia Pérez Cruz i Raúl Fernández Miró presenten el seu disc "Granada" al Teatre Tívoli

Sílvia Pérez Cruz i Raúl Fernández presenten el seu primer treball junts en un concert amb totes les entrades venudes

RedaccióActualitzat

La cantant Sílvia Pérez Cruz i el guitarrista Raül Fernández Miró han omplert aquest divendres el Teatre Tívoli de Barcelona amb la presentació del seu primer disc conjunt, "Granada".

La veu i la guitarra han estat gairebé els únics ingredients d'un espectacle en què s'ha fet evident la sintonia entre els músics. La rebuda del públic i la calidesa dels aplaudiments han demostrat que n'hi havia prou amb ells dos sobre l'escenari. "Potser no coincidim més a nivell d'una estètica general", ha explicat Fernández Miró, "però sí que crec que, a nivell d'emoció, quan alguna cosa funciona ho veiem els dos".

Fa vuit anys que tots dos coincideixen damunt els escenaris i als estudis de gravació, però aquesta és la primera vegada que presenten un projecte junts, que es publicarà d'aquí deu dies.

El treball el formen quinze versions de cançons molt variades. "El que era important era que ens emocionessin als dos, perquè el que volíem treballar en aquest disc és aquesta manera nostra de deixar-nos portar amb una cançó", ha dit la cantant gironina, "no vam pensar en cap estil ni en cap idioma, sinó a buscar cançons". Una de les cançons que van trobar és en francès. Es titula "Hymne à l'amour", i la cantava Edith Piaf.

La primera que va sonar va ser "Abril del 74", de Lluís Llach, per commemorar el 40è aniversari del la Revolució dels Clavells a Portugal.

Sívila Pérez Cruz s'ha revelat com una de les veus més imponents dels últims anys, amb projectes com el del grup Las Migas i col·laboracions amb músics com Toti Soler i Juan Gómez "Chicuelo", entre altres. Juntament amb aquest últim van compondre la banda sonora de la pel·lícula Blancaneu, que els va suposar un Goya. Ha tocat molts gèneres, del jazz al flamenc, les havaneres i el fado. Presenta aquest nou treball amb el cantautor Raül Fernández Miró, conegut com Refree, que ja havia fet de productor de la cantant. Tornaran a compartir escenari el 31 de maig al Parc del Fòrum, com a part del festival Primavera Sound.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut