Silenci, es roda: "Camí a casa"

"Camí a casa", el debut de Pol Rodríguez com a director s'està rodant a València.

"Camí a casa" és una reflexió sobre la memòria, la malaltia, la vida i la mort en clau de comèdia negra on la importància dels records i de l'oblit es barregen des d'una mirada festiva per acabar convertint-se en un veritable crit a la humanitat.
 
Segons ens explica el director "Tots tenim una idea de nosaltres mateixos que no té res a veure amb la que els altres tenen d'un mateix. Mai la realitat és igual per tots i cadascú entén els fets des del seu punt de vista, així que podríem dir que no existeix una sola realitat, sinó que hi ha diverses realitats que conviuen paral·lelament. Aquest és el principi en què es basa "Camí a casa" on ningú és qui diu ser i tots lluiten per aconseguir el mateix: un mort." És una coproducció d'Arcadia Motion pictures i Noodle Production amb la col·laboració de Televisió de Catalunya
 
Sinopsi:
El  Senyor Tomàs (José Sacristán) vol enterrar la seva dona -que acaba de morir- en un petit poble d'Alacant,  però Dora (Laia Marull), la filla d'ella, vol que sigui enterrada a França. Tomàs no té més opció que robar el cos i marxar a Quatretondeta enterrar-la, com li havia promès a la seva dona... però l'Alzahimer li juga una mala passada. Dora ve de París a repatriar el cos, ara desaparegut. A partir d'aquí comença una atípica persecució de Dora i en Tomàs, juntament amb uns companys d'aventures una mica peculiars - Genovés (Sergi López) i l'Iñaki (Julián Villagrán), per quedar-se el cadàver. I tot passa just la setmana de les festes de Moros i Cristians. Un context màgic en què reviuran tots aquells records que sempre havien volgut oblidar.
 
Fitxa tècnica i artística:
 
Direcció i guió: Pol Rodríguez
Producció executiva: Ibon Cormenzana
Direcció de producció: Jofre Farré
Intèrprets: José Sacristan (Tomàs), Laia Marull (Dora), Sergi López (El Genovés) i Julián Villagran (Iñaki), entre d'altres.
Direcció de fotografia: Carles Gusi
Música: Joan Valent
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut