Shaun White no ha pogut encadenar el seu tercer or olímpic. (Foto: EFE)
Sotxi 2014

Shaun White, la llegenda del halfpipe, es queda sense medalla als Jocs de Sotxi

El nord-americà Shaun White ha fallat en el seu intent d'aconseguir per tercera vegada consecutiva l'or olímpic en la prova de halfpipe de surf de neu. El gran vencedor de la jornada als Jocs de Sotxi 2014 ha estat l'equip de Noruega que, amb dos ors i dues plates més, ha tornat al liderat del medaller.

Actualitzat

El nord-americà Shaun White ha fallat en el seu intent d'aconseguir per tercera vegada consecutiva l'or olímpic en la prova de halfpipe de surf de neu. El gran vencedor de la jornada als Jocs de Sotxi 2014 ha estat l'equip de Noruega que, amb dos ors i dues plates més, ha tornat al liderat del medaller.

White, el "tomàquet volador", ha estat destronat al mig tub de Kràsnaia Poliana per un suís nascut rus, Iuri Podladtxikov, que s'ha imposat en la final davant de dos adolescents japonesos: Ayumu Hirano, plata amb només 15 anys, i Taku Hiraoka, de 18.

Shaun White, campió olímpic a Torí 2006 i Vancouver 2010, ha fallat en el moment decisiu i s'ha quedat fora del podi. Ha caigut en la primera mànega i, tot i fer una segona baixada espectacular, ha acabat quart.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut