Sharon Stone protagonitza "Mosaic", una sèrie de Steven Soderbergh
Sharon Stone protagonitza "Mosaic", una sèrie de Steven Soderbergh

Sharon Stone, Penélope Cruz i Bryan Cranston, a les sèries que ens porta el 2018

Arribaran segons parts esperades, com les de "Big Little Lies" o "The Handmaid's Tale", l'última temporada de "House of Cards", i novetats a TV3 com "Benvinguts a la família", la comèdia negra que substituirà "Merlí"

Òscar CostaActualitzat

Sharon Stone o Penélope Cruz són algunes de les actrius que estrenaran sèrie aquest any, en què també tornarà a la pantalla Bryan Cranston o segones parts com la de "The Handmaid's Tale". Repassem els principals títols que podrem veure aquest any:

L'oscaritzat Steven Soderbergh es proposa convertir Sharon Stone en una mena de Laura Palmer moderna a "Mosaic". Una proposta trencadora que explica un misteriós assassinat des de diferents punts de vista.

 



Un altre crim -aquest real- que arribarà a la televisió serà el de Gianni Versace, amb Penélope Cruz posant-se en la pell de Donatella, i Ricky Martin fent d'exparella del dissenyador. Aquest 2018 també podrem veure des del sofà Daniel Brühl, a "The Alienist", Emma Stone a "Maniac", Amy Adams a "Sharp objects" o Hillary Swank a "Trust".

També debutaran com a directors de sèries els germans Coen. I ho faran amb el western "The Ballad of Buster Scriggs", després de l'experiència al cinema amb "Valor de ley".

El creador de "Perdidos", J.J. Abrams, ens portarà al terrorífic Castle Rock -el poble fictici de l'univers de Stephen King- per fer una antologia d'aquest mestre del gènere.

I per als amants de la història i les batalles èpiques, "Britannia" ens transportarà a l'antiga roma amb la lluita de l'imperi amb els celtes.

Bryan Cranston tornarà a treure el cap a la televisió després del seu celebradíssim Walter White de "Breaking Bad" amb "Electric Dreams". Una sèrie de ciència ficció, que vol plantar batalla a "Black Mirror".

En els pròxims mesos arribaran també les esperades segones parts de "Big Little Lies", "The Handmaid's Tale" o "Westworld". També "Here and now" -la nova sèrie del creador d'"A dos metros bajo tierra"- i també el final de "House of Cards", sense Kevin Spacey per les acusacions d'abusos sexuals.

A casa nostra, TV3 estrenarà d'aquí dues setmanes "Benvinguts a la família", la nova comèdia negra que substituirà "Merlí". I pel que fa a les produccions estatals, aquest any multipliquen les apostes amb superproduccions com "La peste" o la comèdia sobre la paternitat que -literalment- donarà a llum l'hiperactiu Berto Romero.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut