Shakira: "Vaig buscar l'èxit des de molt jove per reivindicar el meu entorn social"

En una entrevista al "Telenotícies vespre" de TV3, la cantant ha explicat que "la família i l'amor són la meva prioritat"

RedaccióActualitzat

Shakira feia mesos que havia publicat cançons com "La bicicleta", amb el també colombià Carlos Vives, però quan fa dues setmanes va llançar el disc "El Dorado", en qüestió de minuts es convertia en número 1 en molts països hispanoparlants, i també europeus.

Shakira ha explicat que no se sentia capaç d'escriure un disc sencer i es va centrar a escriure cançons.

Shakira defineix una de les cançons del disc "Amarillo" com una de les més personals:

" "Amarillo" és un tema molt especial, és com si hagués arrencat una pàgina del meu diari personal"

És un tema on diu unes paraules en català "T'estimo", la cantant ha explicat que parla català i que ho entén tot perfectament.

En una altra de les cançons, "Nada" explica que "no serveix de res ni la fama ni els diners, no serveix de res si no estàs amb mi". Shakira ha explicat que aquesta cançó és un himne a l'amor, fruit dels seus orígens i quines van ser les seves motivacions:

"Vaig buscar l'èxit des de molt jove per reivindicar el meu entorn social. La meva família va passar un fort revés econòmic i també veia milers nens orfes a Barranquilla sense atencions, sense les seves necessitats bàsiques cobertes, i vaig créixer amb aquesta intolerància, vaig créixer amb les ganes de triomfar per poder fer alguna cosa algun dia i poder participar en el canvi d'alguna manera. Aquesta ha estat una mica la meva història i definitivament avui i sempre la família i l'amor són la meva prioritat"

La cantant ha assegurat que té moltes ganes de sortir de gira amb "El Dorado", però encara no se'n saben les dates:

" Segurament serà la millor gira de totes, la més divertida."

El concert de presentació a Barcelona

Aquesta nit, Shakira ha fet un petit concert a Barcelona només per a convidats, com ja va fer a Miami coincidint amb la publicació del disc. En aquesta presentació la cantant colombiana ha convidat a artistes i personatges reconeguts com Melendi, els membres d'Estopa, Judit Mascó, Ona Carbonell o India Martínez.

Durant l'acte, Shakira ha interpretat quatre temes d'"El Dorado", el seu onzè disc d'estudi que es va publicar el passat 26 de maig a Espanya.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut