Actualitat blaugrana

Seydou Keita, primer reforç confirmat del Barça per a la temporada que ve

El Barça ha fet oficial la contractació de Seydou Keita, tot i no haver arribat a un acord amb el Sevilla. Per tant, ara el jugador -finançat pel FC Barcelona- haurà de pagar la totalitat de la clàusula de rescissió del contracte al club andalús. Keita ja havia avisat el Sevilla que pagaria la clàusula de rescissió: 14 milions d'euros. Uns diners que, evidentment, pagarà el Barça. Keita, que té 28 anys, serà blaugrana fins al 2012, i la clàusula de rescissió serà de 90 milions d'euros.

Actualitzat

Seydou Keita és el primer reforç del Barça per a la temporada que ve. El jugador de Mali vestirà de blaugrana les properes quatre temporades i tindrà una clàusula de rescissió de 90 milions d'euros. El Barça pagarà al Sevilla 14 milions pel migcampista de 28 anys, que no ocuparà plaça d'extracomunitari perquè té passaport francès.

Amb aquesta operació, el club compleix una de les pretensions de Guardiola per al nou projecte i el Sevilla fa un negoci rodó, ja que només fa un any que el club andalús va pagar quatre milions d'euros al Lens francès pel fitxatge del migcampista.

Keita es converteix en el recanvi de Deco a la plantilla. El portuguès té molts números de jugar la temporada que ve a l'Inter de Milà, un cop que s'ha conegut que Jose Mourinho serà l'entrenador dels italians fins al 2010. Ara falta que l'Inter i el Barça tanquin un acord en la xifra del traspàs.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut