Londres

"Sexe a Nova York" arriba a la gran pantalla

Quatre anys després del final de "Sexe a Nova York", la sèrie de culte torna, aquest cop, però, fent el salt a la gran pantalla. L'esperada adaptació cinematogràfica de la sèrie d'èxit s'ha estrenat mundialment a Londres. Centenars de fans han esperat al Leicester Square les quatre actrius nord-americanes que encarnen les protagonistes: Carrie, Samantha, Charlotte i Miranda. La pel·lícula reprèn la història de les quatre amigues just en el punt on va acabar la sèrie.

Actualitzat

"Sexe a Nova York" reprèn, després de quatre anys, la història de les quatre amigues que de la mateixa manera que confessaven el desig de tenir relacions sexuals com a homes, buscaven el seu príncep blau. "És una pel·lícula per a tots els gèneres, gais, heterosexuals i tots els que estiguin entre els dos", ha manifestat la seva protagonista, Sarah Jessica Parker, des del Leicester Square de Londres, on les han rebut centenars de fans.

I és que Londres ha estat la ciutat escollida per a l'estrena del film. Una elecció que no ha agradat a gaires fans. Tot i això, Sarah Jessica Parker s'ha felicitat per l'elecció perquè la considera com "un mitjà formidable de llançar aquesta aventura". Per la seva part, New Line, la companyia que ha produït el film, ha explicat que l'elecció de Londres rau a maximitzar l'"atracció mundial".

La pel·lícula de "Sexe a Nova York" ha aixecat moltes expectatives arreu. Fa quatre anys la sèrie va acabar deixant les quatre protagonistes emparellades; un final que també va provocar el rebuig de molts pel seu pretès feminisme. En qualsevol cas, el film es reprèn en el punt on acabava la sèrie. Carrie encara treballa en el seu apartament a Upper East Side, tot i que ara col·labora a la revista "Vogue" i treballa en el seu quart llibre. Charlotte viu el seu somni de família feliç i Samantha ha seguit el seu jove company i actor fins a Los Angeles. Miranda, per la seva banda, encara viu a Brooklyn i conviu amb les dificultats de ser mare i advocada d'èxit al mateix temps.

A més a més, Mr. Big torna. L'actor Chris Noth interpreta el nou amor de Carrie i l'actriu Candice Bergen, l'editora de "Vogue". Al repartiment s'incorpora Jennifer Hudson com l'assistent de Carrie.

Sigui com sigui, poc se sap sobre l'argument de la pel·lícula, que ha despertat nombroses especulacions. També hi ha hagut rumors sobre les males relacions entre les quatre actrius.

Després de l'estrena mundial a Londres, es farà una projecció de la pel·lícula a Berlín i un altre a Nova York, el 27 de maig. El film arribarà oficialment a les sales el 30 de maig.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut