Sevilla i Betis es classifiquen per jugar els vuitens de final de la Copa de la UEFA

El Sevilla i el Betis jugaran els vuitens de final de la Copa de la UEFA. El que ho va passar més malament ha estat l'equip de Llorenç Serra Ferrer, que va veure com l'AZ igualava els dos gols d'avantatge del partit d'anada en la primera meitat. En la segona part el marcador no es va moure i es va haver de jugar la pròrroga. En el minut 5 del temps extra Melli va marcar el 2-1 que va classificar el Betis. El Sevilla, que ja va guanyar l'anada (2-0), va superar el Lokomotiv amb gols de Maresca en el minut 37 i de Puerta en el 89.

Els gols d'Arveladze i Jaliens en els minuts 26 i 36 van igualar l'eliminatòria dels setzens de final entre el Betis i l'AZ Alkmaar. L'equip de Llorenç Serra Ferrer va veure com en la primera meitat els holandesos van desaprofitar un penal després d'unes mans de Juanito. Els de Louis van Gaal no van marcar en la segona part i es va haver de jugar la pròrroga. En el temps extra Melli, en el minut 95, va marcar pel Betis. Un gol que obligava l'AZ a marcar dos gols per capgirar l'eliminatòria. Ara el Betis jugarà els vuitens de final contra l'Steaua. Per la seva banda, el Sevilla, que en el partit d'anada ja va guanyar per 0-1 Rússia, va tornar a guanyar el Lokomotiv per 2-0. Maresca en el minut 37 va sentenciar l'eliminatòria per a l'equip de Juande Ramos i a un minut del final Puerta va signar el 2-0 definitiu. El rival del Sevilla als vuitens de final serà el Lilla.