Els Mossos continuen investigant al xalet d'Alcanar on els terroristes preparaven els atemptats
Els Mossos continuen investigant al xalet d'Alcanar on els terroristes preparaven els atemptats
Alcanar

Set veïns de la urbanització Montecarlo d'Alcanar encara no poden tornar a casa seva

Les tasques de desenrunament al xalet d'Alcanar Platja es reprendran aquest dilluns

RedaccióActualitzat

Les tasques de desenrunament al xalet d'Alcanar Platja es reprendran aquest dilluns, després que aquest diumenge s'hagin continuat fent detonacions controlades a la finca, menys sorolloses que les de dissabte, que podrien continuar també demà per part dels TEDAX.

Aquest diumenge a la tarda, el transport funerari judicial s'ha desplaçat fins a la urbanització Montecarlo. En els treballs entre la runa a la finca, on es van localitzar més d'un centenar de bombones de butà, s'han trobat també restes biològiques d'almenys dues persones diferents. Durant aquest dilluns s'espera que es pugui treure la retroexcavadora que va quedar danyada en la segona explosió, dijous a la tarda, en les primeres tasques de desenrunament.

De moment, no es descarta que hi hagi restes d'una tercera persona.

Els Mossos, a més, han arribat a la conclusió que fa més de sis mesos que els membres del comando estaven al xalet ocupat d'aquesta localitat del Montsià. Durant aquest temps, la policia no havia rebut cap avís d'activitats sospitoses a l'habitatge.

Aquesta nit la passaran fora de casa set veïns desallotjats, de tres cases diferents, pròximes al xalet on es van registrar les explosions. En un primer moment, catorze persones van haver de marxar de casa seva.

Els desallotjats són atesos pels serveis socials i se'ls proporciona allotjament en apartaments o bungalous d'un càmping de la zona.

Els Mossos han garantit la seguretat de les cases mentre els agents continuïn treballant, davant la por dels propietaris que algú pogués entrar a robar al seu habitatge aprofitant els desperfectes en finestres.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut