Barcelona

Set persones ferides en enfilar-se un turisme a la vorera de la plaça Catalunya

Dues persones continuen ingressades a l'hospital Clínic de Barcelona en estat greu, víctimes de l'atropellament múltiple que hi va haver dissabte al vespre a la plaça Catalunya. Els fets van passar quan un conductor va perdre el control del cotxe i va envestir set vianants que passejaven per la vorera.

Actualitzat

Un turisme Wolkswagen Golf de color vermell que circulava per la plaça de Catalunya, a prop de la confluència amb el Passeig de Gràcia de Barcelona, va pujar a la vorera i va atropellar un grup de vianants, per causes encara desconegudes. Set persones van resultar ferides.

Dels ferits, cinc han estat traslladats a l'Hospital Clínic, dos dels quals amb pronòstic greu. Dos més han estat atesos a l'Hospital del Mar, de 54 i de 22 anys, de nacionalitat russa i pel que sembla pare i fill.

L'home de 54 anys té erosions i contusions diverses i el seu pronòstic és lleu, mentre que el jove té un traumatisme cranioencefàlic i una ferida incís-contusa, a més de traumatismes a les extremitats. El seu pronòstic és menys greu

Ara mateix, només dos continuen ingressats, però no es tem per la seva vida.

Segons la Guàrdia Urbana, el conductor és un home de 35 anys, de nacionalitat marroquina, que va donar negatiu en el control d'alcoholèmia.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut