Treballadors del servei de neteja municipals treuen restes que han sortit disparades de l'interior del forn a l'explosió. (ACN)
Barcelona

Una vintena de ferits en l'incendi en un forn del carrer Marina de Barcelona

Hi ha una persona en estat crític per cremades de diversa consideració que ha estat traslladada a l'Hospital Vall d'Hebron

RedaccióActualitzat

Una vintena de persones han resultat ferides, la majoria per inhalació de fum, en una explosió en un forn situat als baixos d'un edifici del carrer Marina de Barcelona. Entre els ferits hi ha una persona en estat crític amb cremades de diversa consideració i vuit més en estat greu per inhalació de fum. La resta d'afectats estan lleus.

Els bombers han rebut l'avís de l'incendi a les 7.12 minuts del matí.

Per causes que encara es desconeixen, hi ha hagut una forta deflagració a l'interior del forn pastisseria "La Estrella", situada al xamfrà de Marina amb Ausiàs Marc.

Fins al lloc de l'incendi s'hi han desplaçat 8 dotacions de bombers, 12 ambulàncies del SEM i diverses patrulles de la Guàrdia Urbana. .

L'explosió i el foc provocat per l'incendi posterior han obligat a confinar els veïns de l'edifici.

La columna de foc provocada per l'incendi s'ha pogut veure de ben lluny.

 


 

Ara, el foc ja està extingit i els serveis d'emergències continuen treballant per ventilar l'edifici afectat. De moment no se saben les causes de l'explosió.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut