Barcelona

Set detinguts, un d'ells menor, per presumpte tràfic de drogues a Barcelona

El Mossos d'Esquadra han detingut set persones, una d'elles menor d'edat, per presumpte tràfic de drogues a Barcelona. En l'operació, la policia va trobar en un pis del districte de Sants-Montjuïc uns 300 grams de cocaïna, diverses eines per tractar-la, mig quilo d'una substància per adulterar-la i més de 24.000 euros. Després de passar a disposició judicial, els detinguts han quedat en llibertat amb càrrecs i el menor ha passat a disposició de la Fiscalia de Menors.

Actualitzat
Arran d'una investigació prèvia, els agents van concloure que en un pis del districte de Sants-Montjuïc hi convivia un grup de persones dedicat al tràfic de substàncies estupefaents. Després que el jutge en va autoritzar l'entrada, els agents de la policia catalana van irrompre al domicili, on es van detenir cinc persones per un presumpte delicte contra la salut pública. Posteriorment, fruit de la investigació, es van detenir dues persones més de nacionalitat dominicana i veïnes de Barcelona, entre les quals, un menor de setze anys.

La cocaïna es va trobar en diferents estats: en roca, en pols i de preparada per vendre-la i distribuir-la, repartida en unes 40 paperines d'una substància que aparentava ser cocaïna.

Un dels detinguts tenia pensat marxar del país en breu, ja que entre la documentació intervinguda hi havia uns bitllets d'avió amb el seu nom.

La investigació continua oberta i la policia no descarta noves detencions. Aquesta és la quarta operació contra el tràfic de drogues que els Mossos realitzen en menys de cinc mesos al districte de Sants-Montjuïc.


Anar al contingut