Agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona custodiant una de les entrades que s'han fet en el marc de l'operació policial contra la falsific…
Agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona custodiant una de les entrades que s'han fet en el marc de l'operació policial contra la falsificació de productes destinats al 'top manta' aquest 24 de novembre del 2016. (Horitzontal)

Set detinguts en una operació policial contra la falsificació i distribució de productes destinats al 'top manta'

ACN Barcelona.-Almenys set detinguts en una operació policial contra una organització que es dedicava a la falsificació i distribució de productes destinats al 'top manta' que s'està portant a terme des d'aquest dijous al matí a Barcelona, Badalona, Mataró i l'Hospitalet de Llobregat. Es tracta d'una operació conjunta de la Guàrdia Urbana de Barcelona i el Servei de Vigilància Duanera que compta amb la col·laboració de les policials locals dels municipis on s'estan fent registres per presumptes delictes contra la propietat intel·lectual. Segons han explicat a l'ACN fonts pròximes al cas, entre els detinguts hi hauria el responsable de l'organització. Les mateixes fonts no descarten que hi hagi més detencions i registres els propers dies.

De moment s'han fet 15 registres: dos a Barcelona, vuit a Mataró, quatre a Badalona, i un a L'Hospitalet de Llobregat. Els registres a la capital catalana s'han fet al barri del Besòs, en concret als carrers Sàsser, amb un detingut subsaharià, i Marsala, amb dos arrestat. En aquests registres, la Guàrdia Urbana ha tret nombroses bosses de grans dimensions plenes d'objectes falsificats, així com capses de cartró, que han carregat en un camió d'escombraries.A Mataró, s'han fet registres als barris de Rocafonda, Cirera i Cerdanyola, amb almenys un detingut a Cirera, mentre que a Badalona s'han fet a Sant Roc. Els escorcolls de Mataró, amb l'ajuda de 24 policies locals, s'han fet bàsicament en baixos, locals i naus.En l'operatiu hi participen un total de 200 efectius. L'operació està dirigida pel jutjat d'instrucció número 32 de Barcelona, continuarà oberta alguns dies més i està sota secret de sumari.

Anar al contingut