Tortosa

Set de les tretze estudiants mortes a l'accident eren italianes

Jané assegura que hi havia dues estudiants alemanyes, una romanesa, una francesa, una uzbeka i una austríaca, d'edats entre 19 i 25 anys

RedaccióActualitzat

El conseller d'Interior, Jordi Jané, ha explicat a "El matí de Catalunya Ràdio" que "Itàlia està de dol", perquè set de les tretze estudiants d'Erasmus mortes en l'accident d'autocar de Freginals eren italianes. Segons ha confirmat més tard en roda de premsa, dues de les víctimes venien d'Alemanya i les altres eren una de França, una de Romania, una d'Àustria i una de l'Uzbekistan. Totes tenien entre 19 i 25 anys, segons el conseller, que ha dit que no se'n farà públic el nom fins que no es facin les comprovacions de l'ADN.

Un equip de 17 forenses ha treballat en la identificació de les 13 víctimes mortals de l'accident. Aquest diumenge al vespre es van acabar de practicar totes les autòpsies. D'aquí se'n deriven proves d'ADN, que es complementen amb qualsevol altra informació mèdica que puguin aportar els familiars, que s'entrevistaran amb els equips forenses i dels Mossos per avançar en les tasques d'identificació i acabar fent el reconeixement de cadàvers.

Més de sis famílies de les víctimes ja han arribat a Tortosa. Aquest dilluns ha començat a fer-se el reconeixement visual de les víctimes. A banda del lloc per rebre els familiars que es va habilitar aquest diumenge a Tortosa, s'ha habilitat una sala a l'aeroport del Prat amb psicòlegs i agents, i s'ha posat a disposició dels familiars un vehicle per si es volen traslladar a Tortosa.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut