Set cellers del Pallars envelliran vi al fons del pantà de Sant Antoni

Tremp (ACN).- Un total de 7 cellers pallaresos de la DO Costers del Segre submergiran diverses ampolles de vi a l'embassament de Sant Antoni. Aquesta acció, iniciativa de l'Ajuntament de Tremp, Salàs de Pallars, Talarn i La Torre de Capdella, està emmarcada en el projecte 'Al teu gust aliments del Pallars' i pretén avaluar l'evolució del vi embotellat sotmès a unes condicions concretes. D'acord amb el sector vitivinícola, l'experiment que es realitzarà el proper dimecres consisteix en: submergir 2 gàbies amb 12 ampolles de cada celler (entre 1 o 4 referències per celler) a uns 40 metres de profunditat. A aquesta profunditat es garanteix que no hi ha en cap època de l'any llum i la temperatura és constant, de 12ºC.
Set cellers del Pallars envelliran vi al fons del pantà de Sant Antoni

Set cellers del Pallars envelliran vi al fons del pantà de Sant Antoni

Tremp (ACN).- Un total de 7 cellers pallaresos de la DO Costers del Segre submergiran diverses ampolles de vi a l'embassament de Sant Antoni. Aquesta acció, iniciativa de l'Ajuntament de Tremp, Salàs de Pallars, Talarn i La Torre de Capdella, està emmarcada en el projecte 'Al teu gust aliments del Pallars' i pretén avaluar l'evolució del vi embotellat sotmès a unes condicions concretes. D'acord amb el sector vitivinícola, l'experiment que es realitzarà el proper dimecres consisteix en: submergir 2 gàbies amb 12 ampolles de cada celler (entre 1 o 4 referències per celler) a uns 40 metres de profunditat. A aquesta profunditat es garanteix que no hi ha en cap època de l'any llum i la temperatura és constant, de 12ºC.