S'estrena "PROMOCIÓ FANTASMA"

El film "Promoció fantasma" dirigit per Javier Ruiz i protagonitzat per Raúl Arévalo i Alexandra Jiménez, s's'ha estrenat divendres passat.

"Promoció fantasma" es va rodar al llarg de 7 setmanes a Madrid. El llargmetratge fa un gir en les pel·lícules de por d'institut i un divertit pas de rosca en les històries de fantasmes.

És una coproducció d'Ikiru Films, Ciskul i Think Studio amb la col·laboració de TVC.

Sinopsi:
Modesto és un professor que a vegades veu morts. Això no només li ha costat una fortuna en psiquiatres, sinó que també ha fet que l'acomiadessin de totes les escoles on ha treballat. La seva sort canvia quan aconsegueix un lloc de treball a l'escola Monforte i ha de donar classes a cinc alumnes que han convertit una escola de prestigi en la casa dels horrors. Modesto ha d'aconseguir que els cinc nens aprovin l'últim curs i se'n vagin de l'escola d'una vegada. Però no ho tindrà gens fàcil. Els cinc nois fa vint anys que són morts.



Fitxa tècnica i artística:

Direcció:
Javier Ruíz
Guionista: Adolfo Valor i Cristóbal Garrido
Producció executiva: Edmon Roch, Eneko Lizarraga i Francisco Sánchez
Intèrprets: Raúl Arévalo, Alexandra Jiménez, Andrea Duró, Jaime Olías, Alex Maeuny, Anna Castillo, Aura Garrido, Javier Bódalo, Joaquín Reyes, Carlos Areces, Sílvia Abril i Luis Varela, entre d'altres.
Direcció de fotografia: Arnau Valls
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut