S'esperen ratxes de vent superiors als 126 km/h a l'Alt Empordà aquest dilluns a la tarda

Barcelona (ACN).- La Direcció General de Protecció Civil, manté activada pel risc de vent, la fase d'alerta el Pla de Protecció Civil de Catalunya (PROCICAT), d'acord amb les darreres informacions emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya (SMC). Segons les actualitzacions del SMC, entre la una del migdia i les set del vespre les comarques afectades seran l'Alt Empordà (més del 70% de probabilitat), el Berguedà, la Cerdanya i el Ripollès (entre el 30% i el 70% de probabilitat) i les comarques de l'Alt Urgell, l'Alta Ribagorça, el Baix Camp, el Baix Ebre, el Baix Empordà, la Garrotxa, el Montsià, el Pallars Sobirà, el Solsonès i la Val d'Aran, per sota del 30% de probabilitat.
S'esperen ratxes de vent superiors als 126 km/h a l'Alt Empordà aquest dilluns a la tarda

S'esperen ratxes de vent superiors als 126 km/h a l'Alt Empordà aquest dilluns a la tarda

Barcelona (ACN).- La Direcció General de Protecció Civil, manté activada pel risc de vent, la fase d'alerta el Pla de Protecció Civil de Catalunya (PROCICAT), d'acord amb les darreres informacions emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya (SMC). Segons les actualitzacions del SMC, entre la una del migdia i les set del vespre les comarques afectades seran l'Alt Empordà (més del 70% de probabilitat), el Berguedà, la Cerdanya i el Ripollès (entre el 30% i el 70% de probabilitat) i les comarques de l'Alt Urgell, l'Alta Ribagorça, el Baix Camp, el Baix Ebre, el Baix Empordà, la Garrotxa, el Montsià, el Pallars Sobirà, el Solsonès i la Val d'Aran, per sota del 30% de probabilitat.