La cap de llista d'ERC per Lleida, Meritxell Serret, intervenint a través d'un vídeo al míting d'Esquerra a Lleida, el 15 de desembre…
La cap de llista d'ERC per Lleida, Meritxell Serret, intervenint a través d'un vídeo al míting d'Esquerra a Lleida, el 15 de desembre de 2017. (Horitzontal)

Serret: "Continuarem fent república sempre, fent país sempre i vetllant perquè hi hagi convivència"

Actualitzat

ACN Lleida.-La cap de llista d'ERC per la demarcació de Lleida, Meritxell Serret, s'ha estrenat aquest divendres a la campanya dels republicans a través d'un vídeo gravat a Brussel·les. La republicana ha aprofitat el missatge per deixar clares les intencions d'ERC després del 21-D. "Nosaltres continuarem fent república sempre, continuarem fent país sempre, i continuarem vetllant perquè hi hagi convivència i sigui un país per a tothom", ha sentenciat. I és que la consellera destituïda s'ha entestat en identificar el projecte independentista amb aquests valors de "convivència, pau, justícia, respecte i diversitat".

En aquest sentit, la candidata per Lleida ha demanat a la seva gent que intentin convèncer els no independentistes que votin ERC perquè el seu projecte és "per a tothom". "Si algú continués sense sentir-se que aquest projecte va amb ell, hem de parlar-hi, escoltar-lo i fer-lo entendre que és per sentir-nos tots parts d'aquests projecte i d'un mateix poble", ha dit. I és que per a Serret, "el més important" en aquesta campanya "és continuar parlant amb tothom, fer porta a porta, parlar amb tota la bona gent, els veïns i veïnes" per convèncer'ls que el projecte d'ERC també és el seu encara que no siguin netament independentistes. "Jo no em crec que tota la bona gent, que potser no son independentistes o no ens votin, estiguin contents que ens sentim perseguits, amenaçats o exiliats. No m'ho crec. Segur que la bona gent té ganes de conviure i de sentir-nos tots un sol poble", ha conclòs. Per últim, ha llençat un missatge optimista per vaticinar la victòria d'ERC. "El 21-D hem de guanyar i guanyarem. Guanyarem per continuar fent país. És el nostre objectiu. És el que volem fer i el que sabem fer. És el que hem fet al Govern, als ajuntaments, anem fent país sempre", ha dit.

Anar al contingut