Madrid

Serrat afirma que el procés sobiranista és "la fira dels disbarats"

Durant la presentació de la gira que farà tot l'any, el cantautor diu que els independentistes "segueixen marejant la perdiu" perquè "no acaben de reconèixer on és la sortida"

RedaccióActualitzat

Joan Manuel Serrat torna a carregar contra el procés sobiranista. El cantautor creu que les forces independentistes no paren de "marejar la perdiu" perquè, segons ell, estan en "un carreró sense sortida". Ha qualificat la situació a Catalunya de "fira dels disbarats".

Serrat ha fet aquestes declaracions a la presentació a Madrid de la gira "Mediterráneo da capo", que el portarà a l'Auditori del Fòrum, a Barcelona, els dies 18 i 19 de desembre.

Després de les crítiques al referèndum, Serrat ha insistit aquest dijous a fer retrets al procés. Ha dit que els seus impulsors "no saben com acabar la festa".

"En aquests moments no sé com deu estar la cosa. Ara deuen seguir marejant la perdiu al voltant d'això. Jo crec que es marejaran ells al final, els que han de fer aquestes discussions, perquè no acaben de reconèixer on és la sortida."

 

 

Declaracions del cantautor català en la presentació de la gira que farà aquest any. Portarà el seu espectacle a diferents ciutats espanyoles, europees i de l'Amèrica Llatina, amb el disc "Mediterrani" (1971) com a font d'inspiració. Joan Manuel Serrat ha decidit recuperar els seus orígens i tornar al mar que l'ha acompanyat arreu del món i que serveix -ha dit- per unir i no per separar continents, tradicions, creences, homes i dones diferents. "El Mediterrani és misèria i glòria", ha dit.

Notícia relacionada: Serrat, el noi del Poble-sec

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut