Barça

Sergio Busquets: "Cada vegada que perden, l'excusa fàcil és l'àrbitre"

Sergio Busquets va ser molt crític amb les queixes dels jugadors madridistes sobre l'arbitratge d'Undiano Malenco en el clàssic del Camp Nou i va indicar que "cada vegada que perden, l'excusa fàcil és l'àrbitre". "Ells no es poden queixar", va afegir Busquets, qui considera que l'àrbitre navarrès "s'ha pogut equivocar durant el partit per a uns i per als altres".

Actualitzat

Sergio Busquets va ser molt crític amb les queixes dels jugadors madridistes sobre l'arbitratge d'Undiano Malenco en el clàssic del Camp Nou i va indicar que "cada vegada que perden, l'excusa fàcil és l'àrbitre". "Ells no es poden queixar", va afegir Busquets, qui considera que l'àrbitre navarrès "s'ha pogut equivocar durant el partit per a uns i per als altres".

Busquets va comentar que el Barça venia d'una ratxa negativa contra el Reial Madrid els últims anys a casa i que el triomf els servirà per reforçar l'estat anímic de l'equip. "La victòria ens ha anat molt bé des del punt de vista anímic", va indicar.

El migcampista de Badia creu que la primera part va ser "bona" per al seu equip i en la segona es van veure obligats a anar-se'n una mica cap enrere a causa de l'empenta del Reial Madrid. "Hem controlat sobretot les seves contres. Hem sabut patir", va insistir Busquets, qui va qualificar el Reial Madrid de gran equip.

Xavi: "Hem estat superiors"

Xavi Hernández considera que s'ha vist un bon Barça. Sense ser tan brillant com altres vegades, el migcampista de Terrassa creu que el seu equip ha jugat més que el rival. "S'ha vist un bon espectacle i hem estat superiors a ells. Ens n'anem contents per la dinàmica i pel joc. Podem millorar, esclar, però és important fer-ho guanyant", ha dit.

Sobre l'arbitratge, el barcelonista ha comentat que són coses "contra les quals no podem lluitar" i sobre l'acció de Mascherano amb Cristiano Ronaldo, Xavi es pregunta si ha estat càrrega legal o il·legal: "No ho ha xiulat i molt millor per a nosaltres".

Alves: "Són els menys indicats per queixar-se"

Per últim, Dani Alves, preguntat sobre si coincidia amb les declaracions de Sergio Ramos, qui va dir que Undiano Mallenco havia condicionat el resultat del partit, va assegurar que el sevillà "potser ho diu perquè havien d'haver-li tret la segona groga". "Estem sempre amb el mateix. Són els menys indicats per queixar-se dels àrbitres, perquè porten unes jornadetes que... tela", va indicar el brasiler amb ironia.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut