Sabadell

S'entrega a la policia una noia de 22 anys responsable de l'atropellament de Sabadell

Se l'acusa d'homicidi imprudent i de negació d'auxili i aquest diumenge declararà davant del jutge

RedaccióActualitzat

Una noia de 22 anys, de Sabadell, s'ha entregat voluntàriament a la policia com a responsable de l'atropellament de Sabadell. La jove està detinguda a les dependències de la policia local de Sabadell on l'estan interrogant. Se l'acusa d'homicidi imprudent i de negació d'auxili. Aquest diumenge declararà davant del jutge.

Un home de 38 anys i veí de Sabadell ha mort i un altre ha resultat ferit de gravetat, aquesta matinada, després de ser atropellats a la zona de Sant Pau de Riu-sec, en el mateix terme municipal de Sabadell.

La conductora del vehicle que els ha envestit ha fugit, però més tard s'ha entregat a la policia.

Fonts dels Mossos d'Esquadra han explicat que l'autora del doble atropellament, que té 22 anys i és veïna de Sabadell, s'ha presentat amb el seu pare a la comissaria dels Mossos a Sabadell a un quart de quatre de la tarda. En tractar-se d'un incident de trànsit, els Mossos han derivat el cas a la policia local de Sabadell, a les dependències de la qual ha quedat detinguda.

L'accident d'aquesta matinada

Els fets han passat cap a les 05.20 hores. La víctima mortal estava aturada a la carretera perquè el seu vehicle s'havia avariat i estava sent atès pel servei de grua. Un altre turisme ha impactat contra les dues víctimes i els dos vehicles que hi havia aturats a la via. Després ha fugit sense auxiliar les víctimes. Una conductora que circulava darrere el cotxe que ha fugit ha avisat el Sistema d'Emergències Mèdiques.

En la col·lisió ha mort el conductor del turisme avariat. El ferit és el tècnic de la grua, un home de 41 anys, que ha estat traslladat a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell. Està estable i la seva evolució és favorable.

La Policia Municipal de Sabadell ha iniciat una investigació per aclarir les causes de l'accident i per localitzar  l'autor de l'atropellament. Ja sabien, per testimonis, que el vehicle que havia envestit els altres dos anava a gran velocitat. També sabien, per les restes que han trobat al lloc de l'accident, que es tractava d'un Volkswagen Golf de color blanc.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut