Imatge cedida pels Bombers de l'ensorrament parcial de l'edifici. (Foto: ACN)
Imatge cedida pels Bombers de l'ensorrament parcial de l'edifici. (Foto: ACN)
Manresa

S'ensorra un edifici emblemàtic que estaven enderrocant a Manresa

Els Bombers de la Generalitat han descartat que hagi quedat cap persona atrapada en l'accident de l'edifici, situat al passeig de Pere III de Manresa. Es desconeix la causa de l'accident, que va tenir lloc hores després que s'haguessin aturat les tasques d'enderroc controlat que s'hi estaven fent.

RedaccióActualitzat

L'emblemàtic edifici de Cafès La Perdiu, situat al centre de Manresa, s'ha ensorrat per causes que es desconeixen. Feia dies que s'hi feien treballs de demolició, però en el moment de l'ensorrament les obres d'enderroc estaven aturades.

Part de la runa ha caigut fora del perímetre de seguretat de les obres d'enderroc, però, per sort, al passeig de Pere III encara no hi ha muntades les terrasses dels bars que es treuen quan arriba el bon temps.

Vuit dotacions dels Bombers de la Generalitat, entre les quals el Grup Caní de Recerca, s'han desplaçat al lloc dels fets per inspeccionar la zona i han comprovat que ningú hi havia quedat atrapat. A més, la bastida que es feia servir en les tasques de demolició també ha caigut parcialment.

Després dels fets, a l'interior de l'edifici hi havia molta runa, tot i que no tant per l'enfonsament, sinó sobretot per les tasques prèvies de demolició que ja s'havien dut a terme.

Des de l'ajuntament, la regidora de Seguretat Ciutadana, Olga Sánchez, ha explicat a l'agència ACN que alguns veïns asseguren haver vist dues o tres persones entrar a l'edifici amb la intenció d'endur-se'n ferralla. Aquest fet, afegeix la regidora, podria haver causat l'enfonsament.

Anar al contingut