Saragossa

Moren cinc persones per una explosió en una pirotècnia a prop de Saragossa

Sis persones més han resultat ferides greus i han estat traslladades a la unitat de cremats de l'Hospital Miguel Servet de Saragossa

RedaccióActualitzat

Cinc persones han mort i sis més han quedat ferides greus a causa d'una explosió en una empresa pirotècnia de Saragossa. L'última víctima mortal és un dels ferits que estaven més greus, que ha mort mentre era traslladat a un hospital.

S'investiga l'origen de l'explosió que ha arrasat les instal·lacions de l'empresa, al barri de Garrapinillos. Els especialistes en explosius, els TEDAX, ja han pogut accedir a les instal·lacions arrasades pel foc, per investigar les causes de l'incendi. 

El foc ha començat en una de les casetes d'aquesta empresa, al barri de Garrapinillos de la capital aragonesa, i ràpidament s'ha estès a la resta de les instal·lacions.

Els bombers han pogut salvar la vida a dues persones que havien quedat atrapades.

Pel que fa als ferits, la majoria greus, han estat ingressats a la unitat de cremats de l'Hospital Miguel Servet de Saragossa, tres d'ells, molt greus.

Les detonacions han provocat una gran alarma als pobles del voltant i s'han pogut sentir a Saragossa, a uns 20 quilòmetres.

Jornada de dol 

El govern d'Aragó i l'Ajuntament de Saragossa han decretat per aquest dimarts una jornada de dol.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut