Pallejà

S'eleva a sis el nombre de víctimes mortals a les carreteres catalanes durant el pont del 15 d'agost

S'eleva a sis el nombre de víctimes mortals en accidents de trànsit durant el pont del 15 d'agost. Des del 2006 no hi havia hagut tants accidents mortals en un mateix dia. Tot i això, la tendència de l'estiu i de l'any és a una reducció de la mortalitat.

RedaccióActualitzat
El pont de la Mare de Déu d'agost ja suma sis accidents mortals a les carreteres del país. L'últim ha estat a aquest divendres a la tarda, a Pallejà, al ramal que connecta la B-24 amb l'A-2, en direcció a Lleida. El conductor d'un 4x4 ha perdut el control del cotxe i, després d'impactar contra la tanca, ha bolcat. L'home, que anava sense cinturó de seguretat, ha mort. De res ha servit l'helicòpter medicalitzat que l'ha rescatat.

La via ha estat tallada mentre els Mossos han fet l'atestat de l'accident i els treballadors de carreteres netejaven l'asfalt.

Aquesta víctima se suma a les cinc que es van registrar aquest dijous. Des del 2006 no hi havia hagut tants accidents mortals en tan poc temps. Per això, des del Servei Català de Trànsit demanen precaució i recorden que cal estar atents al volant, sobretot en els trajectes curts.

Les sortides de via i les topades frontals són les causes principals de la majoria dels accidents amb morts. Però la tràgica jornada d'aquest 15 d'agost no reflecteix la tendència de l'any ni de l'estiu, en què s'ha reduït el nombre de víctimes a la carretera.

Des de l'1 juliol fins avui hi ha hagut 16 morts a les carreteres catalanes, mentre que l'any passat en el mateix període n'hi va haver 22, un 20% més. El mateix ha passat durant tot l'any.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut