La cantant Selena Gómez
La cantant Selena Gómez
Estats Units

Selena Gómez trenca el rècord de "m'agrada" a Instagram

Amb aquesta instantània, la cantant assoleix un nou rècord ja que és la persona més seguida en aquesta xarxa social, amb més de 89 milions de seguidors a tot el món

RedaccióActualitzat

Nou rècord a Instagram i de la mà de la mateixa protagonista: Selena Gómez. I és que la cantant ha batut un rècord, en rebre 4,3 milions de "m'agrada" amb una imatge que va publicar ara fa dues setmanes, en què apareix prenent-se un refresc. Amb aquesta instantània, la cantant assoleix un rècord ja que és la persona més seguida en aquesta xarxa social, amb més de 89 milions de seguidors a tot el món.

A la imatge, que té 91.000 comentaris, hi apareix la cantant, de 23 anys, prenent-se un refresc amb una canyeta on diu "Ets la guspira", en què ressalta el vermell. La imatge va acompanyada d'un breu text: "Quan la lletra de les teves cançons són a l'ampolla", referint-se així al seu senzill "Me & Rhythm", que és dins de "Revival". "Me & Rhythm" és la que va utilitzar Coca-Cola en la seva última campanya publicitària.

 

 

when your lyrics are on the bottle 😛

A photo posted by Selena Gomez (@selenagomez) on

 

La també estrella de Disney ha venut més de 6,7 milions de discos i 22 milions de senzills arreu del món, segons la revista especialitzada "Billboard".

Anar al contingut