Barcelona

Segona nit d'aldarulls a Gràcia: sis mossos i una vintena de manifestants ferits, segons les fonts

Pel que fa als manifestants, hi ha hagut una vintena de ferits, segons han dit a través de les xarxes, on asseguren també que els arriben moltes imatges de cops de porra i pilotes de foam

RedaccióActualitzat

El balanç d'incidents en la segona nit d'aldarulls al barri de Gràcia de Barcelona després del desallotjament, dilluns, de l'autoanomenat Banc Expropiat ha estat menor, si bé s'han registrat dotze contenidors bolcats i un de cremat, així com diverses pintades a les façanes, motos tirades per terra i danys a la porta de l'anomenat Banc Expropiat. Hi ha hagut algun enfrontament entre la policia i els manifestants i els aldarulls han acabat amb sis agents dels Mossos ferits lleus, segons els serveis d'emergències.

Pel que fa als manifestants hi ha hagut una vintena de ferits, segons han dit a través de les xarxes.

El Banc Expropiat han assegurat des de Twitter que els arriben moltes imatges de cops de porra i pilotes de foam.

Malgrat els enfrontaments, però, no consta que hi hagi cap detingut.

A primera hora, els especialistes ja treballaven per arreglar els desperfectes de la nit anterior.

Unes 400 persones es van manifestar per exigir la reobertura del local. Cap a les deu de la nit, els manifestants van tornar a obrir les portes blindades del Banc Expropiat. Aleshores els Mossos van carregar contra els assaltants i, en pocs minuts, els van fer fora i van tornar a precintar les portes cap a la mitjanit. 

Els veïns, tips d'aldarulls

Alguns veïns s'han afegit a les protestes amb cassolades des dels balcons, d'altres critiquen les actuacions d'okupes i mossos i asseguren que ja estan tips de tants aldarulls.

La CUP, per la seva banda, ha demanat la dimissió del director de la policia, Albert Batlle, que aprofitarà una compareixença al Parlament per donar explicacions de l'actuació policial. 

L'ajuntament xifra en 60.000 euros les destrosses de dilluns en mobiliari urbà, a les quals caldrà afegir les d'aquest dimarts.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut