Salt

Segon assalt a un empresari a les comarques gironines en menys d'una setmana

Segon assalt violent a un empresari a la demarcació de Girona en menys d'una setmana. Els fets van passar aquest dilluns. Cinc encaputxats es van acostar a l'home, el van lligar i el van emmordassar al garatge de casa seva a Salt, i després van entrar a la casa i li van robar 12.000 euros.

RedaccióActualitzat
Cinc encaputxats han assaltat un empresari de la població de Salt, al Gironès, quan anava a treballar. És el segon assalt en només quatre dies de diferència a les comarques de Girona.

Els fets van passar aquest dilluns a les 7 del matí quan l'empresari entrava al garatge de casa seva, segons han informat els Mossos d'Esquadra. Cinc persones encaputxades el van tirar a terra quan obria la porta i el van lligar i emmordassar. Després d'agafar-li les claus, els assaltants van entrar a casa seva, on hi havia la seva filla dormint. Es van endur uns 12.000 euros en efectiu i objectes de valor, sense que la filla es despertés.

Aquest és el segon assalt en pocs dies de diferència que hi ha a les comarques de Girona. Dijous passat uns encaputxats van entrar a casa d'un altre empresari al barri de Palau de Girona, a ple dia, dient que duien una carta certificada. Els atracadors van robar uns 300 euros.
Anar al contingut