Ral·lis

Sébastien Loeb comença la defensa del seu títol en el Ral·li de Montecarlo

Avui comença un Mundial de ral·lis i ho fa, com és ja una tradició, a Montecarlo i amb Sébastien Loeb com a gran favorit. El pilot francès aquesta vegada estrena cotxe, però no marca. Ha deixat el Xsara per un C4, i manté com a company d'equip Dani Sordo. El Ral·li de Montecarlo comença aquest mateix vespre amb dos trams cronometrats. El tram de reconeixement d'aquest matí s'ha hagut de suspendre a causa de l'excés de públic.

Actualitzat

Sébastien Loeb o Super Loeb o Loeb "l'intocable" o "el Schumacher dels ral·lis". Qualsevol d'aquests sobrenoms val per al petit pilot francès, que amb el de l'any passat ja suma tres mundials consecutius. Ell és l'home a batre. Fins ara Loeb era imbatible amb el seu Citroën Xsara, però aquest any el campió del món haurà d'afrontar el repte de revalidar el títol amb un nou cotxe, el flamant Citroën C-4. En el mundial que avui comença a Montecarlo s'haurà de veure fins a quin punt és competitiu en cursa el nou cotxe del campió del món.

Al seu costat, i amb un cotxe idèntic, hi tindrà el cantàbric Dani Sordo. El pilot del RACC compta amb la confiança de l'equip oficial Citroën per ajudar Loeb a aconseguir la seva quarta corona mundial.

Només hi ha dos pilots capaços de qüestionar la corona de Loeb. D'una banda, el finlandès Marcus Grönholm i el seu Ford Focus, que l'any passat va aconseguir per a la marca americana el títol de constructors i que, a diferència de Loeb, conduirà un cotxe que ja coneix i que l'any passat va demostrar una solvència i efectivitat extraordinàries. L'altra alternativa al campió francès també ve del nord, és Peter Solberg. El noruec intentarà oblidar la nefasta temporada que va fer l'any passat i per intentar-ho comptarà amb una millora substancial en el seu equip, canviarà de proveïdor de pneumàtics. Deixarà enrere els poc efectius Pirelli per calçar els BF Goodrich, que també porta el campió del món.

I l'última novetat important per a aquest mundial és la participació del català Xevi Pons, que finalment ha estat cridat per l'equip Mitsubishi per fer les tres primeres proves del mundial en el retorn de la marca japonesa al Mundial de ral·lis.

Anar al contingut