Fórmula 1

Sebastian Vettel fa millor temps en la primera sessió d'entrenaments a Jerez

El nou RB5, de Red Bull, ha debutat amb bon peu al circuit de velocitat de Jerez de la Frontera. Sebastian Vettel, l'encarregat de prendre les primeres referències al cotxe nou, ha fet el millor temps en una primera jornada marcada per la pluja. Kovalainen ha estat el segon més ràpid del matí, seguit del provador de Williams, Nico Hulkenberg. La pluja ha frenat l'activitat dels pilots sobre l'asfalt, i Nelson Piquet, el company d'Alonso a Renault, ha estat quart però només ha fet cinc voltes sobre el circuit. Fernando Alonso (Renault) i Lewis Hamilton (McLaren) no s'entrenaran fins dijous.

Actualitzat
Des d'avui són cinc els equips presents a la pista. El Red Bull Racing treballa amb Vettel; Toro Rosso, amb el suís Sebastien Buemi; Renault, amb el brasiler Nelson Piquet; McLaren, amb el finès Heikki Kovalainen, i Williams, amb l'alemany Nico Hulkenberg. 

Dimecres repetiran pels seus respectius equips Kovalainen i Piquet, mentre que per Red Bull serà el torn de Webber, per Toro Rosso, el francès Sebastien Bourdais i per Williams assajarà el japonès Kazuki Nakajima.

La següent jornada, primera d'Alonso i Hamilton, tornaran a les pistes Vettel i Buemi, mentre que Williams estarà representat per l'alemany Nico Rosberg. L'últim dia assajaran, a més d'Alonso i Hamilton, Webber, Bourdais, Nakajima en torn matinal i Rosberg.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut