Actualitat blanc-i-blava

Sebastián Javier diu que el Barça busqui en d'altres mercats i que s'oblidi de Valverde

Quan l'Espanyol ha sabut l'interès del Barça per Ernesto Valverde ha posat el crit al cel. El conseller encarregat de l'àrea esportiva del club blanc-i-blau, Sebastián Javier, ha recomanat a Txiki Begiristain que es mogui per uns altres mercats. Sebastián Javier ha dit textualment a TV3 que Txiki se'n vagi a donar una volta per Europa i Amèrica i que deixi Valverde. Segons el representant de l'Espanyol, el possible interès del Barça per Valverde no li fa por, tot i que ha insistit que vagin a donar una volta al món perquè hi ha bons entrenadors.

Actualitzat

Sebastián Javier no s'ha mossegat la llengua i, fent llenya de la situació del Barça, ha dit a Catalunya Ràdio que el Barça no té res a fer per fitxar Valverde com a tècnic, que espera que l'Espanyol estigui per sobre del Barça abans de jugar al derbi d'aquí a tres setmanes, que l'objectiu d'aquest any és jugar la Champions i que d'aquí a dos anys l'Espanyol lluitarà per aconseguir un títol.

D'entrada, Javier ha reconegut que diversos clubs estan interessats a fitxar Ernesto Valverde, entre els quals el Barça. Tot i això, ha demanat al club blaugrana que s'oblidi de Valverde.

A més, el conseller responsable de l'àrea esportiva ha dit que no marxarà cap crac de l'equip abans que s'inauguri el nou estadi, que en aquest mercat d'hivern no hi haurà moviments. Sobre els objectius de l'equip, discurs clar: aquest any la Champions i d'aquí a un parell d'anys, la lliga. Sebastián Javier ha fet aquestes declaracions a Blanes, on el conseller blanc-i-blau ha estrenat un nou spa-balneari.

Anar al contingut