Madrid

Sebastián admet la seva preocupació pels incidents a Ascó i Vandellòs

El ministre d'Indústria, Miguel Sebastián, ha expressat la preocupació del govern pels últims incidents a les centrals nuclears d'Ascó I i Vandellòs II, i ha demanat al Consell de Seguretat Nuclear que emprengui mesures perquè no torni a passar. Sebastián, que aquest matí ha comparegut al Senat, ha recordat que el CSN és l'organisme competen en aquestes qüestions i que la seva presidenta compareixerà al Senat el pròxim 21 d'octubre per parlar precisament dels incidents a Ascó i Vandellòs.

Actualitzat
A preguntes del grup CiU sobre la fuita a la central nuclear Ascó I, el ministre Sebastián ha recordat que l'organisme competent és el Consell de Seguretat Nuclear, a qui el govern -ha dit- va demanar que es prenguin les mesures necessàries perquè no torni a passar.

En aquella reunió, vaig traslladar a la presidenta del CSN la preocupació del govern pels incidents que s'estan produïnt darrerament i "la necessitat de prendre mesures; les mesures necessàries perquè no es tornin a repetir en un futur".

La presidenta del CSN, Carmen Martínez Ten, compareixerà al Senat el pròxim 21 d'octubre per parlar dels incidents a Ascó i Vandellòs.
Anar al contingut