Ginebra

Seat presenta a Ginebra el nou Ateca, que sortirà a la venda a un preu de 20.000 euros

El model es vendrà primer a Espanya i Alemanya, i després, a la resta d'Europa

RedaccióActualitzat

El nou Seat Ateca, el primer Sport Utility Vehicle -un totterreny de caire esportiu- de la marca espanyola, sortirà a la venda aquesta primavera a un preu d'uns 20.000 euros. Ho ha anunciat el president del comitè executiu de Seat, Luca de Meo, durant la presentació oficial del model al Saló de l'Automòbil de Ginebra, la mostra més important de l'any en el sector de l'automoció.

"És un preu molt competitiu", ha assegurat De Meo, que ha detallat que el model sortirà primer a la venda a Espanya i Alemanya, i després a la resta d'Europa. L'Ateca -el nom d'una població aragonesa- és el primer Sport Utillity Vehicle que té la marca espanyola, filial del grup Volkswagen, un model que és des de fa anys un dels preferits pels compradors d'automòbils de tot el món.

Luca de Meo ha subratllat que el nou Ateca està cridat a ser el tercer pilar de Seat, després del León i l'Ibiza, i que el seu llançament marca el començament d'un període de 18 mesos en el qual la marca espanyola viurà "l'ofensiva de producte més important de la seva història".
 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut