L'antiga seu del Deutsche Bank a Barcelona (ACN)
L'antiga seu del Deutsche Bank a Barcelona (ACN)

Seat obrirà un gran concessionari a la polèmica seu del Deutsche Bank

Iván GutiérrezActualitzat

On hi havia d'haver la recepció d'un hotel de cinc estrelles, hi haurà un concessionari de cotxes. Seat segueix en la seva estratègia de vinculació de la marca amb la ciutat de Barcelona, i a finals del 2018 obrirà el seu concessionari de referència al passeig de Gràcia 109, a l'antiga seu del Deutsche Bank.

La companyia del grup Volkswagen ha llogat l'espai al fons d'inversió KKH per deu anys, tal com ha avançat avui el diari "Expansión". És un edifici polèmic ja que havia de ser un hotel de luxe de la cadena Four Seasons, però l'arribada d'Ada Colau a l'alcaldia de Barcelona va parar el projecte en imposar una moratòria hotelera.

Seat ha llogat 2.600 metres quadrats distribuïts en quatre plantes i, segons el vicepresident comercial de la companyia, Wayne Griffiths, "hi haurà experiència de venda, última tecnologia, física i digital". De fet, l'espai pretén ser una àgora que acollirà esdeveniments culturals, exposicions, concerts, "pop up stores" i tot tipus d'actes de caràcter, fins i tot, gastronòmic.

L'edifici, que té dues parts annexes a la confluència entre el passeig de Gràcia i la Diagonal, també té entre mans un projecte de pisos de luxe a la torre principal.
 

Anar al contingut