Barcelona

Seat i Nissan presenten al Saló de l'Automòbil els models que es fabricaran a Catalunya

Seat i Nissan han presentat aquest dijous al migdia al Saló Internacional de l'Automòbil de Barcelona els nous models que es fabricaran a Catalunya els pròxims anys, l'Audi Q3 i la furgoneta NV-200. El Saló s'obrirà al públic general aquest dissabte amb rècord d'expositors i amb l'objectiu, marcat pel seu president, Enric Lacalle, d'aixecar les vendes del sector, que han caigut a causa de la crisi econòmica.

Actualitzat
Algunes de les primícies del Saló de l'Automòbil i alguns dels models que en els pròxims anys es fabricaran a Catalunya ja s'han pogut veure. Aquest dijous al matí, Nissan ha presentat la seva furgoneta NV-200, la versió tancada, que encara no s'havia vist a Europa. El vehicle es començarà a fabricar a la Zona Franca a final d'any. Té una posició de conducció elevada i una gran capacitat de càrrega.

També s'ha pogut veure un prototip de l'Audi Q3 que a partir del 2011 es fabricarà a la planta de Seat de Martorell després de les disputes entre diverses factories del grup per aconseguir l'adjudicació d'aquest nou model.

De la suspensió al rècord d'expositors

El Saló de l'Automòbil obrirà per al gran públic a Montjuïc el cap de setmana amb rècord d'expositors i entrades més barates que en altres edicions per a aquells que vagin a visitar els estands. 

El saló va perillar per l'anunci de l'associació de Fabricants, l'Anfac, de no anar-hi per la crisi. Finalment, es va acordar que les marques participants rebrien subvencions dels patrocinadors del saló i això ha fet que el saló no només es faci, sinó que bat rècord de participants, unes 53 marques.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut