Almeria

Se suïcida penjant-se a la cel·la on estava arrestat l'exnòvio de la dona assassinada a Almeria

L'exnòvio de la dona trobada morta dimecres passat en una finca de Vélez Rubio, a Almeria, s'ha suïcidat a la cel·la que ocupava tot just hores després de ser arrestat com a presumpte responsable del crim. La Guàrdia Civil havia centrat les investigacions des d'un principi en l'entorn familiar i de coneguts de la dona. El cadàver de la víctima, que estava embarassada de quatre mesos i mig, va aparèixer carbonitzat i presentava diverses punyalades. Si es confirma l'autoria del crim, la xifra de dones assassinades a mans de les seves parelles o exparelles durant aquest 2006 s'elevaria a 27, 8 més que l'any passat per aquestes dates.

Actualitzat

Va ser el pare de la víctima qui va sortir a buscar-la, dimecres passat, en veure que no tornava amb el bestiar que cuidava. Ell mateix va trobar el cadàver, que presentava nombroses ferides d'arma blanca i tenia la cara i el pit calcinats. Després d'apunyalar la dona, l'assassí va ruixar el cos amb benzina i hi va calar foc.

La dona, de 35 anys, estava embarassada de quatre mesos i mig i s'anava a casar el pròxim 6 de maig amb la seva actual parella. Es dóna la circumstància que mai havia presentat cap denúncia per maltractaments.

El presumpte assassí, de 39 anys, ha fet servir la camisa que portava per penjar-se. L'arrestat s'estava en una cel·la de la policia local, donat que la Guàrdia Civil no té dependències a Vélez Rubio. Els agents han intentat reanimar-lo, però no ha estat possible salvar-li la vida.

Anar al contingut