Se salta un control, intenta envestir un cotxe policial i queda bloquejat en un camí

Se salta un control, intenta envestir un cotxe policial i queda bloquejat en un camí
Figueres

Se salta un control, intenta envestir un cotxe policial i queda bloquejat en un camí

Actualitzat
El vehicle, atrapat entre la vegetació a la zona de Vilatenim  (Imatge dels Mossos d'Esquadra)

El vehicle, atrapat entre la vegetació a la zona de Vilatenim (Imatge dels Mossos d'Esquadra)

ACN Figueres.- Els Mossos d'Esquadra han detingut un jove de 28 anys per fugir d'un control d'alcoholèmia i, a més, intentar envestir un cotxe policial durant la persecució. Els fets van tenir lloc a les set del matí del 12 de novembre en un control policial a la C-260, a Figueres. Els agents van aturar la furgoneta, on el jove viatjava amb dues noies més. Una d'elles anava asseguda a la part de la furgoneta destinada a la càrrega, sense cap element de seguretat. Quan li van demanar la documentació, va accelerar i va fugir. Llavors es va iniciar una persecució pel carrers de la zona durant la qual el conductor va intentar envestir un cotxe policial.

El cotxe va intentar escapolir-se per diferents carrers de la zona i, fins i tot, va intentar envestir un cotxe policial. Segons els Mossos, els agents van haver de fer diverses maniobres evasives per evitar la col·lisió. El jove també va intentar escapolir-se anant a tota velocitat camp a través per la zona de Vilatenim. Va ser llavors quan la furgoneta va quedar atrapada.

Quan els agents van arribar al lloc, només es van trobar les dues noies amagades entre la vegetació, ja que el conductor havia fugit. Hores més tard, el detenien quan arribava al seu domicili. Els Mossos el van detenir per dos delictes contra la seguretat viària, per conduir temeràriament i per negar-se a sotmetre's a la prova d'alcoholèmia i també per un delicte de resistència i desobediència als agents de l'autoritat.

Després de declarar davant del jutge, va quedar en llibertat provisional.