Barcelona

Schwarzenegger aixeca passions en la seva visita a Barcelona

L'actor i polític ha vingut a promocionar el certamen de culturisme que porta el seu nom, que es fa aquest cap de setmana a Barcelona

Actualitzat

Gran expectació a Barcelona davant el certamen de culturisme "Arnold Classic Europe", impulsat per l'actor i exgovernador de Califòrnia Arnold Schwarzenegger.

Abans de dedicar-se al cinema, Arnold Schwarzenegger va ser campió mundial de culturisme. Des de fa 40 anys fa una tasca de promoció d'aquesta disciplina esportiva i d'un estil de vida saludable. Per aquest motiu organitza l'Arnold Classic, que ara es celebra en els cinc continents. 

 

 

L'Arnold Classic Europe es fa aquest cap de setmana al recinte de la Fira a la Gran Via de l'Hospitalet. La organització preveu que unes 60.000 persones s'acostin fins a la Fira per veure les més de 40 disciplines esportives que s'hi presenten. Les cinc edicions anteriors d'aquest certamen s'havien fet a Madrid, però ara s'ha traslladat a Barcelona perquè les instal·lacions permeten més aforament

 

 

L'exgovernador de Califòrnia ha declarat el seu "amor per Barcelona", una ciutat que va descobrir l'any 1992 amb motiu dels Jocs Olímpics i ha tornat a visitar en diverses ocasions. I el públic de Barcelona l'hi ha pagat amb la mateixa moneda i ha seguit de forma entusiàstica totes les aparicions del popular actor i polític nord-americà.

Això sí, no ha estat fàcil acostar-se a l'actor. Només 50 persones han tingut l'oportunitat de fer-se una foto amb ell, previ pagament de 500 euros. 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut