Fórmula 1

Schumacher guanya el Gran Premi de la Xina i empata amb Alonso al capdavant del Mundial

Michael Schumacher i Fernando Alonso empaten amb 116 punts al capdavant del Mundial de Fórmula 1 quan només queden dues curses perquè s'acabi el campionat. Schumi és el líder provisional perquè ha vençut set proves per sis d'Alonso. Avui l'alemany de Ferrari ha guanyat el Gran Premi de la Xina i l'asturià ha acabat segon. Ha estat una cursa estranya, marcada per la pluja i per l'elecció correcta del joc de pneumàtics. El català Pedro Martínez de la Rosa ha acabat cinquè.

Actualitzat

Cop de timó de Michael Schumacher al Mundial de Fórmula 1. El Kàiser ha guanyat al Gran Premi de la Xina i ha igualat a punts Fernando Alonso en la classificació. L'asturià ha estat segon després de desaprofitar la pole position i un gran començament de cursa.

Just a l'equador de la prova, l'R-26 d'Alonso ha començat a perdre sobtadament tres segons per volta, i això ho ha aprofitat Schumacher, molt intel·ligent, per situar-se segon per darrere de Giancarlo Fisichella. La mala sort per a Alonso ha continuat a falta de 21 voltes, ja que els operaris de Renault l'han retingut 21 segons a boxes en el canvi a pneumàtics de sec. A més, Schumacher s'ha situat en primera posició quan faltaven 15 voltes amb un avançament per l'interior a Fisichella.

El Ferrari de l'alemany ha acabat la cursa amb una fiabilitat absoluta i Alonso ha pogut col·locar-se segon un altre cop. A la fi, doncs, victòria de Schumacher, que se situa com a líder provisional pel nombre de grans premis guanyats: l'alemany ha vençut en set, mentre que l'asturià n'ha guanyat sis. El català Pedro Martínez de la Rosa ha acabat en cinquena posició.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut