Fórmula 1

Schumacher fa el millor temps en la primera jornada de pretemporada a Montmeló

Michael Schumacher ha estat el millor de la primera jornada d'entrenaments de pretemporada de Fórmula 1 a Montmeló. El set vegades campió, retirat des de finals del 2006, ha tornat a pilotar un Ferrari com a provador de l'escuderia italiana. Han seguit a l'alemany, l'italià Luca Badoer, també provador de Ferrari, i Pedro Martínez de la Rosa, que ha estat tercer. Roldán Rodríguez, que busca un lloc de titular a l'equip Force India, ha tancat la taula de temps a més de cinc segons del "kàiser".

Actualitzat

El Circuit de Catalunya acull a partir d'aquest dimarts els primers entrenaments de pretemporada de la Fórmula 1, amb la presència de tots els equips. Al matí, Pedro Martínez de la Rosa, el pilot provador de McLaren, havia fet el millor temps. Michael Schumacher, que de forma ocasional ha pilotat el nou Ferrari, havia rodat a 45 centèsimes més que el català. L'alemany, que ha fet de pilot provador de Ferrari, ha tornat a pilotar un F1 un any i dues setmanes després d'haver-se retirat.

Després de retirar-se a finals del 2006, Michael Schumacher s'ha tornat a posar la granota per pilotar un Ferrari. El set vegades campió rodarà dos dies a Montmeló per passar-s'ho bé i per donar indicacions als tècnics de l'escuderia italiana, sobre el comportament del Ferrari sense ajudes electròniques que estaran prohibides en el proper Mundial. L'alemany ha rodat com en els millors temps i només s'ha vist superat per De la Rosa. El català continua sent el pilot de proves de McLaren que encara no té substitut per a Alonso. De la Rosa és una opció, però no surt en cap llista. Red Bull és a hores d'ara la primera opció per a Alonso. També es té en compte Renault i fins i tot Honda.

Un altre dels pilots que està rodant al Circuit de Catalunya és l'espanyol Roldán Rodríguez, amb l'escuderia Force India, l'antiga Spyker. Roldán, que podria debutar la temporada que ve a la Fórmula 1, sap que tot passa per fer uns bons entrenaments. De moment, aquest matí, ha marcat el penúltim millor temps. Cinc pilots provaran, aquests dies, d'aspirar a tenir un lloc en l'escuderia índia. En total, es faran tres jornades d'entrenaments a Montmeló.


NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut