Fórmula 1

Schumacher confirma que diumenge revelarà el seu futur després de la cursa a Monza

Michael Schumacher ha confirmat que diumenge revelarà el seu futur, un cop hagi acabat la cursa al circuit de Monza. Amb tothom molt pendent del kàiser, però, no s'ha d'oblidar que aquest diumenge hi ha una cursa vital a Itàlia per al Mundial de Fórmula 1. La diferència entre Schumacher i Fernando Alonso és ara mateix de 12 punts d'avantatge a favor de l'asturià i cap dels dos es pot permetre ni el més mínim error.

Actualitzat

Tot i que no és oficial, al pàdoc tothom dóna per fet que diumenge Michael Schumacher anunciarà la seva retirada de la Fórmula 1 al final del Mundial d'enguany. En aquest sentit, el seu màxim rival a hores d'ara als circuits, Fernando Alonso, ha assegurat que és molt diferent córrer amb 25 anys que amb 38. L'asturià ha afegit que la motivació d'un pilot com el de Ferrari, que ho ha guanyat tot, fa que busqui més al·licients.

El català Pere Martínez de la Rosa ha tret importància a l'anunci que farà diumenge l'alemany i no ha volgut entrar en el terreny de les especulacions. Pel pilot de McLaren, on cal posar l'atenció és al circuit.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut