El conseller d'Interior, Joan Saura, en el moment de l'entrevista.
El conseller d'Interior, Joan Saura, en el moment de l'entrevista.
"El secret", de Catalunya Ràdio

Saura: "Zapatero no ha defensat una concepció de l'Estat on els catalans tinguin cabuda"

Qui calla consent. Així veu el conseller d'Interior i Relacions Institucionals, Joan Saura, l'actitud del govern espanyol en la defensa de l'Estatut de Catalunya. En una entrevista al programa "El secret", de Catalunya Ràdio, Saura ha criticat el silenci de José Luis Rodríguez Zapatero i els seus ministres a l'hora de donar la cara pel text català, pendent de sentència al Tribunal Constitucional.

Actualitzat
"No sento cap ministre socialista parlant bé de l‘Estatut i amb una defensa contundent", ha afirmat Saura. El conseller d'Interior considera que el PSOE ha desertat de la lluita per una Espanya federal i no centralista. "Penso que el president Zapatero ha estat en el millor dels casos superficial i no ha defensat de manera contundent i clara una concepció de l'estat espanyol on els catalans
tinguin cabuda".


Saura ha lamentat que a la reunió d'aquest dimecres entre el president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, i el líder del PP, Mariano Rajoy, no s'hagi abordat la renovació del Tribunal Constitucional, que és, diu, una de les grans qüestions pendents del país.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut