Lleida

Saura recupera la proposta que la despesa en lloguer de pisos desgravi

El candidat a la presidència de la Generalitat d'ICV-EUiA, Joan Saura, ha presentat les seves propostes en matèria d'habitatge per a joves en una xerrada a la Universitat de Lleida. Saura ha proposat recuperar la idea que la despesa en lloguer de pisos pugui desgravar i ha responsabilitzat de les dificultats que tenen actualment alguns col·lectius, especialment el joves, per accedir a l'habitatge els 23 anys de govern de CiU.

Actualitzat

Ha estat la segona visita a una universitat de Saura aquesta campanya i la tercera a Lledia. El candidat a la presidència de la Generalitat per ICV-EUiA ha triat la Universitat de Lleida per presentar les seves propostes en matèria d'habitatge, entre les quals destaquen agilitzar els tràmits urbanístics perquè el 2010 hi hagi sòl per a 100.000 vivendes de protecció oficial, aprovar la llei del dret a la vivenda o que el lloguer desgravi.

El presidenciable d'ICV-EUiA ha advertit a PSC i ERC que voler fer polítiques progressistes amb CiU és "com posar la guineu a cuidar les gallines". Saura ha assegurat que "ni Piqué s'atreveix a dir coses que Mas sí", en referència a les propostes del presidenciable de CiU en matèria d'immigració. Al seu parer, les eleccions de l'1 de novembre són "un dilema entre polítiques d'esquerres i polítiques de dretes".

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut