Barcelona

Saura assegura que els pressupostos respecten l'Estatut i que no s'hi pot votar en contra

Només un candidat a la presidència de la Generalitat assegura obertament que els pressupostos generals de l'Estat s'adeqüen als preceptes de l'Estatut de Catalunya. Es tracta del president d'ICV, Joan Saura, que tot i no descartar presentar alguna esmena, ha dit que "és impossible dir que no a aquests pressupostos".

Actualitzat
Mentre el president d'ERC, Josep-Lluís Carod-Rovira, instava els partits catalans a presentar esmenes a la totalitat dels pressupostos que aquests dies es negocien amb el ministre Pedro Solbes, el seu homòleg d'Iniciativa per Catalunya, Joan Saura, suspenia aquesta proposta perquè, segons diu, és "impossible" votar-hi en contra.

Saura no comparteix les opinions que els líders de CiU, PP i ERC han expressat explícitament sobre el fet que els pressupostos no respecten el que diu l'Estatut. De fet, Saura creu que es respecta el text i les seves previsions. Així mateix, ha recordat com un aspecte rellevant d'aquest projecte de pressupostos els 250 milions de les inversions de l'Estat a Catalunya que es destinaran a infraestructures de Renfe i els ferrocarrils.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut