A la dreta, el director de la fira, David Ibáñez, i l'alcalde de Manresa, Valentí Junyent. Pla general. Imatge del 9 d'octubre de 2016 (Ho…
A la dreta, el director de la fira, David Ibáñez, i l'alcalde de Manresa, Valentí Junyent. Pla general. Imatge del 9 d'octubre de 2016 (Horitzontal).

Satisfacció a la Fira Mediterrània de Manresa "perquè el que passa aquí, després es tradueix als escenaris"

Actualitzat

ACN Manresa.-El director artístic de la Fira Mediterrània, David Ibáñez, s'ha mostrat molt satisfet amb el desenvolupament del certamen que ha omplert Maresa amb més de 300 activitats de cultura popular i músiques del món durant quatre dies, i en què la creació col·lectiva ha estat el leitmotiv. El director veu molt positiu el fet que a la fira "s'estan movent coses que després es tradueixen als escenaris". Ibáñez ha destacat que la creació provinent de Catalunya, el País Valencià i les Illes Balears ha estat la gran protagonista i, tot i això, els convidats internacionals també han tingut un paper rellevant. A falta de les xifres definitives, el nivell d'ocupació a les sales s'ha situat al 83%, i 16 espectacles han penjat el cartell d'entrades exhaurides. El percentatge d'espectacles gratuïts ha pujat fins al 66%, un 6% més que l'any anterior que ve donat principalment per l'accés lliure a la Taverna Estrella Damm, que enguany s'ha consolidat com el principal punt social de trobada, "no només pel públic, sinó també pel sector en general", ha explicat el director.

Anar al contingut