París

Sarkozy i Bruni s'haurien casat dijous passat a l'Elisi

Nicolas Sarkozy i Carla Bruni ja podrien ser marit i muller. Segons l'edició digital del diari "L'Est Républicain", el president francès i l'exmodel i cantant s'haurien casat dijous passat a l'Elisi. El diari cita una font pròxima a un testimoni del casament, que no identifica. El conseller de Comunicació de Sarkozy s'ha negat a fer cap comentari sobre la informació amb l'argument que "pertany a la vida privada" del president de la República.

Actualitzat

El diari francès ha difós la informació a través del seu lloc web. El mateix rotatiu es fa ressò de les paraules de Sarkozy dimarts de la setmana passada, quan va afirmar que la seva relació amb Bruni era "seriosa" i que els periodistes probablement s'assabentarien de la data del casament "quan ja hagués passat". Aquell dia, el president francès també va dir que cap diari fixaria la data del casament, en referència a la informació d'un dominical que situava la unió el 9 de febrer. Els fotògrafs es van concentrar al voltant de diverses alcaldies de París i rodalia, sense èxit.

Si s'han casat, Sarkozy i Bruni també hauran aconseguit resoldre els problemes de protocol de cara a una pròxima visita a l'Índia, on el president francès anirà el 25 i 26 d'aquest mes. Bruni ja no tindrà la consideració d'amant, sinó que serà la dona del polític francès.

Anar al contingut