Arenys de Munt

Sardanes a l'ONCE, Macedònia i Francesc Cassú guanyen els Premis Capital de la Sardana

Jordi Fort, pel seu treball d'ensenyament de sardanes als afiliats a l'ONCE; el grup de música Macedònia i el compositor i pedagog musical Francesc Cassú són alguns dels guanyadors dels Premis Capital de la Sardana.

Actualitzat

Jordi Fort, pel seu treball d'ensenyament de sardanes als afiliats a l'ONCE; el grup de música Macedònia, pel seu senzil "Ballen", i el compositor i pedagog musical Francesc Cassú, per la seva aportació a la música per a cobla, són alguns dels guanyadors dels Premis Capital de la Sardana, que s'han atorgat a Arenys de Munt.

També s'ha guardonat la cobla La Principal de la Bisbal pels seus 125 anys, o la cobla Selvatana, pels seus 100 anys.

La comissió Capital de la Sardana és l'encarregada de concedir aquests premis, que valoren els mèrits i els esforços desenvolupats, i que es consensuen entre tots els integrants d'aquest projecte. La comissió està formada per la Federació Sardanista de Catalunya, la Unió de Colles Sardanistes de Catalunya i l'Obra del Ballet Popular.

Arenys de Munt és l'actual Capital de la Sardana. Ho serà fins al març del 2014, quan Barcelona li agafarà el relleu, coincidint amb el tricentenari del 1714.

A banda dels premis, aquest dissabte al vespre s'ha fet públic que la capital de la Sardana del 2015 serà Calella.

ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut