Saragossa

Santiago Mainar ingressa amb pronòstic lleu en un hospital de Saragossa per ingerir pastilles

Santiago Mainar, el guarda forestal acusat de l'assassinat de l'alcalde de Fago, Miguel Grima, ha ingressat amb pronòstic lleu a l'hospital Miquel Servet de Saragossa després que un company de cel·la de la presó de Zuera ha alertat els funcionaris que Mainar havia ingerit pastilles. L'únic acusat per aquest crim és a l'espera que l'Audiència d'Osca dicti sentència per la mort de l'alcalde de Fago després del judici que es va fer la setmana passada.

Actualitzat
L'únic acusat de la mort de l'alcalde de Fago, Santiago Mainar, ha estat hospitalitzat amb pronòstic lleu per haver ingerit pastilles. L'ingrés s'ha fet a l'Hospital Miguel Servet de Saragossa després que el company de cel·la de Mainar alertés els funcionaris. 

Santiago Mainar ha dit que només havia pres la medicació que té prescrita per dormir, i els zeladors solament han trobat ibuprofè i paracetamol a la seva habitació. De totes maneres, l'han traslladat al centre hospitalari.

Des del 26 de novembre, quan va acabar el judici pel crim de Fago, Mainar és a la presó saragossana de Zuera, on està sotmès al protocol de prevenció de suïcidis.

Anar al contingut